dilluns, 7 de juny del 2010

Atac

En aquest gravat la nau  d'Ulisses és atacada per algú. Qui és? Per què fa això? On passa?




7 comentaris:

  1. Qui és?:
    -Es el rei Antífates.
    Per qué fa aixó?:
    -Perque Ulisses va manar a tres homens a explorar el terreny i la filla de Antífates li va invitar a entrar al seu palau,llavors,Antífates va agafar a un home i le va esclafar el cap,els homens van huir i com que Antífates se'ls volia menjar,quan van endinsar-se a la mar va llançar pedres a la nau.
    On passa?:
    -En la ciutat enlairada de Telépil,on habitaven els lestrígons.

    ResponElimina
  2. Qui és?:
    -Es el rei Antífates.
    Per qué fa aixó?:
    -Perque Ulisses va manar a tres homens a explorar el terreny i la filla de Antífates li va invitar a entrar al seu palau,llavors,Antífates va agafar a un home i le va esclafar el cap,els homens van huir i com que Antífates se'ls volia menjar,quan van endinsar-se a la mar va llançar rajos a la nau.
    On passa?:
    -En la ciutat enlairada de Telépil,on habitaven els lestrígons.

    ResponElimina
  3. - Es el rei Antifates.
    - Perque Ulisses manà a tres homens a explorar el terreny de Antifates li va convidar a entrar al seu palau, llavors, Antifates va agafar un home i li esclafa el cap , els homens van huir i com que Antifates sels volia menjar , quan van endinsar-se a la mar va llançar pedres a la nau.
    - En la ciutat enlairada de Telépil, on habitaven els lestrígons.

    ResponElimina
  4. -Es el rei Antifates -Perqque Ulisses mana a tres homes a explorar i la filla del rei li'l van convidar al seu palau i com fa temps que ells no mengen va agafar un dels homes per a menjar-ho i els altres homes aconsegaixen huir i com el rei sels volia menjar va llançar pedres al mar i com el rei diu qui comsiga cojerme un dels homes sen csara amb la meua filla, i com ningu dels homes volia casarse amb la seua filla van deixar de tirar pedres al vaixell. -En la ciutat enlairada de Talépil, on habitaven els lestrígons.

    ResponElimina
  5. Qui és?:
    • Es el rei Antífates.
    Per que fa aixó?:
    • Per que Ulisses va manar a explorar el terreny a tres homens. I la filla de Antífates li va invitar per a que puguera entrar dins del seu palau i Antífates va agafar a un home de aquells tres, pero els altres van intentar huir per a que no els esclafara el cap com el altre, per que li volia menjar Antífates als homes. I Antífates va començar a llançar moltes predes a la nau.
    On passa?:
    • Va ocurrir en la ciutat de Telépil, on estaven tots els lestrígons.

    ResponElimina
  6. El rei Antifates
    Perque Ulises maná a tres homes a explorar el terreny de Antifatesi leconviden entrar al seu palau ,antifates va agafar a un home i li esclafa el cap els homes van huir i antifates a soles volia menjar ,quan van endinsar-se a la mar va llançar pedres a la nau
    En la ciutat enlairada de Telépil,on habitaven els lestrígons

    ResponElimina
  7. Qui és?:
    * Es el rei Antífates.
    Per que fa aixó?:
    * Per que Ulisses va manar a explorar el terreny a tres homens. I la filla de Antífates li va invitar per a que puguera entrar dins del seu palau i Antífates va agafar a un home de aquells tres, pero els altres van intentar huir per a que no els esclafara el cap com el altre, per que li volia menjar Antífates als homes. I Antífates va començar a llançar moltes predes a la nau.
    On passa?:
    * Va ocurrir en la ciutat de Telépil, on estaven tots els lestrígons.

    ResponElimina