dimecres, 2 de juny del 2010

Justícia divina

Penseu que és just el que li fa Posidó a Ulisses?

12 comentaris:

  1. No,perque li quan va enviar la tormenta per a que pagase per la umillacio que li va fer al seu fill,ell(Ulisses)va perdre tost es dies que hi ha passat per el mar.

    ResponElimina
  2. No,perque ell(Ulisses)ya avia avançat per el mar y per la colpa de Posidó va atrassar el camí per la tormenta que li va manar Posidó.

    ResponElimina
  3. No,perque Ulises sols pretenia menjar per no morir de fam ja que s´havien quedat sense mejar en el viatge

    ResponElimina
  4. No perque Ulisses no volia conflictes y Posidó li va atacar injustament.

    ResponElimina
  5. Us recomane que reviseu el lèxic i l'ortografia abans de publicar cap comentari.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. No,perque Ulisses tan sols volia alguna cosa per a alimentar als seus homens i Polifem els van tancar per a menjarse a tots,´llavors, per a que no es menjara a més homens li van clavar una estaca a l'ull i el pare(Posidó)és va venjar creant una tempesta que va destruir el vaixell.

    ResponElimina
  8. No,perque Ulisses sol volia que Polifem , no menjara als seus homes, i per aixo va encontrar un basto i la va tallar com si fora una estaca ,i per la nit li va clavar l´estaca en el ull .I Posidó el seu pare, va armar una tempesta tan gran ,que va destruir tot el seu vaxell i tambe va morir tots els seus homes

    ResponElimina
  9. No, perque Ulises a soles tenia fam ,no volia menjarse al seus homes

    ResponElimina
  10. No perque Ulises a soles tenia fam ,no volia menjarse als seus homes

    ResponElimina
  11. No, perquè Ulisses sols volia menjar. Y Posidó li va alçar una onada gegantesca i se la va llançar a Ulisses per a que tinguera un mal viatge. Però Ulisses va agafar un troc i va seguir navegant fins arribar a un refugi per a estar fora de perill.

    ResponElimina
  12. No,perqué lo unic que volia eren aliments, i Poseidó va llançar una onada molt forta e Ulisses es va protegir dins de un refugi.

    ResponElimina